Aromaterápiás masszázs

Az aromaterápia gyógyászatilag aromás illóolajokat használ a test az elme és a szellem egészségének javítására.
Az illóolaj a bőrön keresztül masszázs segítségével jut be a szervezetbe.
Az illóolajok segítenek az érzelmek elmélyítèsébe és kiegyensúlyozàsában. Mi
Javítja a testi és lelki egészségét.
Egy-egy illat hatással van a libidonkra,hangulatunkra, befolyásolja a légzésünket,gondolkodásunkat.
Az aromaterápiában az illóolajokat gyógyító célokra is alkalmazzák.

Ilang-ilang: hosszantartó, erőteljes virágillat, mely a szexuális zavarokon is segíthet nyugtató, és kellemes aromájának köszönhetően. Az ilang-ilang illóolaj Démonian csábító, ellenállhatatlan és a bőröddel is csodát tesz. Az Ilang-ilang az egyik legromantikusabb illóolaj a tökéletes lazítás eszköze, jó hatással van a hangulatunkra, az érzékekre, felszabadítja a gátolt érzelmeket, serkenti a nemi vágyat. A Fülöp-szigeteken a fiatal házasok nászágyára szórtak ilang-ilang virágokat, hogy megkönnyítsék az első éjszaka izgalmait. Ezért különösen érzéki, vágyfokozó masszázsolajok.

Pacsuliolaj: Édeskés, kissé pikáns illat, mely szenvedélyesebb légkört teremt az otthonodban.

Gerániumolaj: ez a rózsára emlékeztető illat egyszerre lazít és élénkít, melynek hatására felpezsdülhet a szexuális vágy

Citrom: A citrom illóolaj kincs a szépségnek és léleknek egyaránt.Érdekes, hogy nyugtat, de mégis elképesztően frissítő hatása van, harmóniát teremtPár csepp citrom illóolaj és elméd egy pillanat alatt déli napsütötte citrus ligetek mámoros illatában fog szárnyalni!

Levendula: A Levendula az illóolajok királynője! A levendula illóolaj az aromaterápia egyik kiemelkedő szereplője, hiszen a belőle készült illóolaj nyugtató hatással van ránk.

Fahéj: Összehúzó, fertőtlenítő, a bőr vérkeringését serkentő melegítő hatása miatt narancsbőr elleni, és bőrfeszesítő.A fahéj illóolaj antibakteriális, antivirális és antifungális hatású.